Aviosim bouwt…

Zoals u wellicht ziet als u toevallig terecht bent gekomen op deze site bouwen wij aan een nieuwe website. De nieuwe site en webwinkel zullen onder andere beter toegankelijk zijn voor mobiele apparaten maar ook een betere gebruikerservaring bieden. Ons doel is dat u sneller relevante informatie kunt vinden.

Gebruikt u de winkel? Dan merkt u in de nieuwe shop dat u op één pagina het gehele checkout proces kunt voltooien en niet steeds naar een nieuwe pagina wordt gebracht.

Posted in nb
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten