Aviosim ontvangt boegbeeldje

Aviosim heeft onlangs het boegbeeldje uitgereikt gekregen van Zorg & Welzijn Lelystad. Onder het toezien oog van een aantal van onze vrijwilligers en onder genot van koffie met taart kregen wij deze onderscheiding voor het plaatsen van een diversiteit aan vrijwilligers. Wij zijn blij en trots deze onderscheiding te hebben ontvangen en hopen ook in de toekomst nog verschillende vrijwilligers te kunnen en mogen plaatsen.

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten