ICS houdt Aviosim Koel

De temperaturen kunnen in de simulator van Aviosim hoog oplopen. Lange tijd hebben wij gebruik gemaakt van een oude airco die de temperatuur enigszins tot acceptabel niveau kon brengen. Helaas voldeed deze airco niet meer en het was daarom weer met de mouwen opgestroopt aan een vlucht beginnen.

Enige tijd geleden bracht ICS Cool Energy daar verandering in. Zij hebben een professionele airco in bruikleen gegeven inclusief onderhoudscontract. Dankzij ICS Cool Energy is het voor onze bezoekers en vrijwilligers weer uit te houden in onze simulator. Als mensen nu nog zwetend uit de simulator komen dan heeft dat een heel andere oorzaak dan de warmte.

Hartelijk dank en breng de site van Cool Energy een bezoek als u op zoek bent naar een professionele en betrokken leverancier voor ongeëvenaarde oplossingen in temperatuurbeheersing.

Website ICS Cool Energy

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten