FS Weekend 2017

De data voor het FS Weekend 2017 zijn bekend gemaakt door de organisatie. Het grootste en meest bekende flight simulator weekend zal op 4 en 5 november worden gehouden in het Aviodrome, Lelystad.

Meer informatie met betrekking tot het event, de deelnemers en foto’s van voorgaande jaren kun je vinden op de website van de organisatie: www.fsweekend.com

Wij hopen dat we u dit jaar (weer) mogen ontmoeten tijdens dit weekend. Sowieso staan wij er op onze vast stek met de Sismo simulator, de F104 en de RFS-NLR simulator. Daarnaast kan voor het eerst onze tower simulator bewonderd worden in het Aviodrome.

Zodra wij bevestiging hebben dat onze partners weer aanwezig zijn laten we dat direct weten!

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten