Aviosim affiliate partner Coolblue

Sinds kort is Aviosim officieel affiliate partner van Coolblue. Coolblue is één van de grootste webwinkel voor elektronische apparaten in/om het huis met inbegrip van computers en randapparatuur.

Of je nu een nieuwe computer, koelkast, printer of randapparatuur voor printers en computers zoekt, bij Coolblue ben je verzekerd van uitstekende klantenservice en meer dan geschikte prijzen.

Bezoek je Coolblue via onderstaande unieke referral en voltooi je een aankoop dan ontvangt Aviosim tot 10% van het aankoopbedrag van Coolblue. Zelf profiteer je van de uitstekende kwaliteit en klantenservice van Coolblue en zonder het in de gaten te hebben steun je ook de portemonnee van Aviosim. Deze steun kunnen wij goed gebruiken om ook de komende jaren onze projecten te blijven bekostigen.

We kunnen ons voorstellen dat je niet wilt dat wij zien wat jij allemaal koopt. We stellen je daarom ook direct gerust, dat zien wij niet! Wij krijgen te zien hoeveel kliks onze unieke link heeft gegenereerd en we kunnen zien hoeveel er is omgezet via onze link. We kunnen niet zien wát er is gekocht en we kunnen ook niet zien wíe het heeft gekocht.

Bezoek Coolblue

 

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten