Bol.com als partner

Nieuwe Affiliate Partner: Bol.com

Onlangs informeerden wij jullie dat wij, op zoek naar alternatieve bronnen om inkomsten te genereren voor onze projecten, een affiliate samenwerking waren aangegaan met een elektronica webwinkel.

Wij hebben ons meer verdiept in de mogelijkheden en gebleken is dat er diverse programma’s beschikbaar zijn. De komende periode zullen wij af en toe nieuwe partnerschappen aankondigen. Binnenkort zal er een dedicated pagina op de website van Aviosim komen. Ga je bij één van de aangesloten bedrijven iets kopen? Klik dan steeds via de Aviosim Affiliate pagina op www.aviosim.org naar de bewuste webwinkel toe zodat wij een provisie krijgen voor jouw aankoop.

Vandaag is Bol.com als affiliate partner toegevoegd aan ons programma. Wil je iets bestellen bij Bol.com gebruik dan de volgende knop

Koop bij bol.com

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten