Aviosim werft vrijwilligers!

Aviosim zoekt vrijwilligers! Ben jij in de gelegenheid om minimaal eens per maand naar het Aviodrome af te reizen (hoe vaker hoe beter!) en heb je affiniteit met luchtvaart? Dan zijn we op zoek naar jou ­čÖé bedien onze flight simulators en help mee onze bezoekers een onvergetelijke ervaring mee te geven.
 
We bieden ook de mogelijkheid om, serieuze, kandidaten eerst een dag ter kennismaking te verwelkomen waarbij onze vrijwilligers je wegwijs kunnen maken en kunnen laten proeven aan de simulatoren. Vervolgens kun je daarna zelf een afweging maken of je de aanmelding door wilt zetten. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier op de website.
 
Voor meer informatie kun je terecht op www.aviosim.org
 
Gebruik de contactpagina om je vragen te stellen of stuur ons op de site of via Facebook een chatbericht. Aanmelden kan eenvoudig via de website.
 
Zien we je snel?
NederlandsEnglishFran├žaisDeutschEspa├▒ol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten