De Laatste Vlucht

Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat gewaardeerd collega-vrijwilliger Jaap Zwart onverwachts en veel te vroeg aan zijn laatste vlucht is begonnen. Wij herinneren Jaap als een vrijwilliger die altijd klaar stond voor zijn collega’s, vaak even bij kwam springen op drukke dagen als de bezetting niet optimaal was en vol verhalen. Jaap was betrokken bij de activiteiten van onze stichting, zorgde voor de juiste kritische noot op de juiste momenten en zette zich samen met Alwin in om nieuwe vrijwilligers te begeleiden en bekend te maken met de simulatoren. We gaan Jaap en zijn ervaringen en verhalen missen.

Het bestuur wenst de familie en naasten van Jaap veel sterkte bij het verwerken van dit onverwachte verlies.

Onder de foto een In Memoriam geschreven door Paul van Wingerde.


 

In Memoriam Jaap

Een landingsbaan van lichten
Die wegwijst in het duister
Van veilig aan te komen
Een welgekome haven
En veilig vaste grond

Twee rijen van veel kaarslicht
Een startbaan van beloften
Begrepen en gesproken
Beleefd en vol vertrouwen
Een weg naar een nieuw hemel
En licht achter de zon

Twee uitgestoken handen
Als vleugels van vertrouwen
Omhoog naar open toekomst
Zien achterom naar open toekomst
Van achterom en wuiven
Alwie niet kan volgen
Een troostend afscheid toe.

Jaap een clear sky .

 

 

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten