Accor Hotels as Aviosim Partner

Headquartered in Paris, France, the group owns, operates and franchises 3,700 hotels (spanning all inhabited continents) representing several brands, from budget and economy lodgings to five-star hotels.

Aviosim is proud to announce that Accorhotels is one of our new affiliate partners. Booking your hotel through the link below will support our foundation for future project. Whether you are looking for a pit stop F1 hotel along the route du soleil, a weekend break in a Novotel or Mercure hotel, or a upscale Sofitel, Raffle or Fairmont experience, use the link below to book your room.

We wish you a pleasant stay!

Visit Accorhotels.com

 

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten