PC Helicopters

www.pchelicopters.com is a partner site of www.pcsimulators.org  and covers a wide range of helicopter simulators across various PC formats. We have a variety of channels which allow helicopter simulator enthusiasts to enjoy helicopter simulation. Our helicopter simulation group on Facebook is the largest and oldest helicopter simulation community on Facebook and boasts members from Major developers and software houses.
The best helicopter simulator poll was conducted over our various channels and the results were published on our website.
We cover all the major simulators including DCS, X-Plane, FSX, Prepar3D, Flightgear, Take-On Helicopters, Arma Helicopters, Battlefield, in fact anything helicopter related.
To find out more visit the website at www.pchelicopters.com and join the community at https://www.facebook.com/groups/pchelicopters
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten