Boek je Spa & Wellness dag via Aviosim

Even ontsnappen aan de hectiek en de stress van de dag en even alleen maar aan jezelf denken? Boek een dagje Welness & Spa via Aviosim bij:

Elysium

SpaPuur

SpaWell

Veluwse Bron

Zwaluwhoeve

Met een klik op één van bovenstaande linkjes kom je op de site van het desbetreffende Welness centre. Je kunt een reservering or arrangement boeken via hun website en daarbij eventuele eigen kortingen en acties inwisselen. Dankzij het klikje steunt u met uw dagje Wellness ook Stichting Aviosim Nederland.

Liever iemand een dagje Wellness cadeau doen? Koop je Welness Giftgard hier.

 

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten