FS Weekend 2017

De data voor het FS Weekend 2017 zijn bekend gemaakt door de organisatie. Het grootste en meest bekende flight simulator weekend zal op 4 en 5 november worden gehouden in het Aviodrome, Lelystad.

Meer informatie met betrekking tot het event, de deelnemers en foto’s van voorgaande jaren kun je vinden op de website van de organisatie: www.fsweekend.com

Wij hopen dat we u dit jaar (weer) mogen ontmoeten tijdens dit weekend. Sowieso staan wij er op onze vast stek met de Sismo simulator, de F104 en de RFS-NLR simulator. Daarnaast kan voor het eerst onze tower simulator bewonderd worden in het Aviodrome.

Wij zien u ook graag op de stand van onze partners Flybycockpits, Sismo Soluciones, Simworld of Prosim!

Bekijk hieronder een promotiefilmpje!

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. U kunt cookies blokkeren door dit in te stellen in uw browser. Raadpleeg de help pagina van uw browser voor meer info. Door de website te blijven gebruiken stemt u in met het plaatsen van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten