Aviosim stopt in het Aviodrome

Op dinsdag 11 september 2018 heeft Stichting Aviosim Nederland het moeilijke besluit genomen om het project in het Aviodrome niet langer door te zetten. Na 15 jaar is het moeilijk om afscheid te nemen van een project waar vele uren enthousiasme inzitten maar besloten is dat het voor ons niet langer te doen was om door te gaan.

Omdat het project ons desondanks aan het hart gaat hebben wij Aviodrome de mogelijkheid geboden om (delen) van het project van ons over te nemen. Bestuurslid Guido van Wijngaarden heeft hen de mogelijkheid geboden zijn software voorlopig te blijven gebruiken zodat Aviodrome tijd heeft om naar alternatieven te zoeken.

Vanzelfsprekend is dat niet het einde van Aviosim. Voorlopig blijven wij de webwinkel doordraaien en zijn er vergevorderde overleggen met een andere partij om het project elders nieuw leven in te blazen. Wanneer de tijd daar rijp voor is zullen wij jullie vanzelfsprekend meer informatie geven. Tot die tijd adviseren wij jullie om de website in de gaten te houden.

Uiteraard bedanken wij iedereen die ons altijd een warm hart heeft toegedragen en wij hopen jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen in één van onze simulatoren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates requiredPlease select all the ways you would like to hear from Stichting Aviosim Nederland:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.