Aviosim zoekt donateurs

Stichting Aviosim Nederland is een organisatie zonder winstoogmerk. Onze bestuursleden doen hun werkzaamheden onbezoldigd en onze vrijwilligers stellen hun tijd en middelen belangeloos ter beschikking van het doel van onze stichting.

Het houden en onderhouden van meerdere simulatoren vergt tijd, kennis en geld. De twee simulatoren van het NLR zijn op leeftijd en van tijd tot tijd moet het nodige onderhoud worden uitgevoerd aan deze simulators.

Veel bedrijven dragen hun steentje al bij door bijvoorbeeld computers, veren of gereedschappen te doneren aan de stichting. Op deze manier spaart de stichting veel geld uit welke kan worden besteed om de duurdere aankopen te bekostigen. Helaas zijn niet alle benodigde producten via donaties te verkrijgen en daarom zoekt Aviosim Nederland nieuwe sponsoren.

Om de huidige simulatoren te blijven onderhouden en om de nieuwe 737 simulator te kunnen bekostigen verwacht Aviosim Nederland de nodige kosten in de toekomst. Naast onze activiteiten in het museum baten we een webwinkel uit waarmee een kleine winstmarge wordt behaald. We zoeken nu naar mogelijkheden om de buffers verder uit te breiden zodat we de 737 simulator zo snel mogelijk compleet kunnen hebben.

Wij maken u het extra gemakkelijk om te doneren. U vult hieronder een bedrag naar keuze in. Vervolgens drukt u op “doneren” en wordt u doorverwezen naar onze betaalpagina bij partner Mollie BV. U kunt uw donatie vervolgens verrichte met iDeal, PayPal, Bankcontact, Sofort of BitCoins.

Aviosim Nederland heeft een ANBI status. Donaties zijn aftrekbaar als gift voor de Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Daarnaast zijn donaties vrijgesteld van erf- en schenkbelasting. Voor meer informatie met betrekking tot ANBI’s kijkt u op de website van de Belastingdienst.

Namens het bestuur, het museum en al onze enthousiaste vrijwilligers danken wij u alvast voor uw bijdrage!

Doneer € -