Beleidsplan 2019

Spread the love

Als ANBI is Stichting Aviosim Nederland verplicht een beleidsplan op te stellen en ter download aan te bieden aan geïnteresseerden en donateurs. Het bestuur van Aviosim heeft zich de afgelopen periode bezig gehouden met het uitwerken van de verschillende plannen. Per heden is het beleidsplan voor de periode 2019 beschikbaar. In het eerste kwartaal van 2019 zal als appendix ook het projectplan opbouw GRACE en het projectplan voor de overige simulatoren worden geplaatst op de website. Je kunt de documenten vinden door op “downloads” te drukken of via het menu bovenaan de website.

Naar verwachting zal het beleidsplan 2020-2022 medio volgend jaar beschikbaar worden gemaakt. In dat beleidsplan houdt Aviosim rekening met verschillende ontwikkelingen op het gebied van definitieve vestiging.

Indien u naar aanleiding van het beleidsplan of de projecten van Aviosim vragen heeft kunt u via het contactformulier uw bericht aan ons versturen. Als wij online zijn kunt u ook een chat met ons starten door op onderstaande afbeelding te drukken of door rechts onderin de chat knop aan te drukken.

Een reactie plaatsen