KLM als Affiliate partner

Stichting Aviosim Nederland is verheugd om het affiliate partnerschap met KLM Royal Dutch Airlines aan te kondigen! Vanuit onze nieuwe beleidsdoelstellingen op het gebied van financiën hebben we de samenwerking opgezocht met de grotere affiliate netwerken. Vanuit deze netwerken is gekozen om de samenwerkingen zo strategisch mogelijk te kiezen.

Wij hebben ervoor gekozen samen te werken met de grotere webwinkels in Nederland. Op het gebied van reizen is gekozen voor de grotere hotel boekingssites alsmede reserveringssites voor het boeken van een huurauto.

In de lijst met Affiliate partners kan onze nationale trots KLM natuurlijk niet ontbreken. Na een analyse van onze website bezoekers is gekozen om de onderstaande Affiliate netwerken van KLM aan te bieden.

 

 

 

KLM Nederland

KLM Germany

KLM Spain

KLM United Kingdom

Ga je op reis en vlieg je met KLM? Kies, afhankelijk van je locatie, één van bovenstaande linkjes en wordt doorverwezen naar de KLM website waar je vervolgens met je eigen (FlyingBlue) account een ticket kunt boeken. Aviosim zal een percentage van jouw ticket als commissie krijgen uitgekeerd.

Alvast bedankt voor je support en goede vlucht!