Nieuwjaarsupdate

De afgelopen periode is het stil geweest voor wat betreft nieuwsitems maar onze vrijwilligers en bestuursleden hebben desondanks niet stilgezeten.

Inmiddels hebben er verschillende gesprekken plaatsgevonden tussen de betrokken organisaties. Wij hebben met elkaar besproken hoe we onze samenwerking zien en hoe we die willen gaan inkleuren. Betrokken organisaties hebben vervolgens een actieplan opgesteld zodat we weten wat we van elkaar verwachten.

Onze IT onderlegde vrijwilligers zijn druk aan de slag gegaan met het maken van backups en het configureren van de systemen. De vrijwilligers van de TD zijn begonnen met het leggen van tapijt en het inrichten van de kantoren en controlekamer. NTM is druk bezig om de hal gereed te maken voor het opnieuw opbouwen van de GRACE en wij hopen spoedig aan dit project te kunnen gaan beginnen.

De 737NG simulator was functionerend op de oude locatie en kan in principe na installatie zijn nieuwe plek direct in gebruik genomen worden. Zodra de ruimtes volledig toegankelijk zijn voor de bezoekers kunnen wij hen weer een vlucht aanbieden.

op 23 januari 2019 worden de 737NG en A320 simulator alsmede alle reserveonderdelen verhuisd naar het NTM vanuit hun opslagbox in Almere.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Leave a Reply

Your email address will not be published.