Damien van der Aart

Penningmeester

Penningmeester

Hoe het begon

Ooit ben ik eens toevallig via een vervlogen netwerk voor online luchtvaart in contact gekomen met Ron van Houten. Na een succesvol dagje meedraaien achter de SARP en in de Simulator werd besloten om vaker naar Lelystad af te reizen. Van het één kwam het ander en al snel was ik aangemeld als vrijwilliger bij de Aviodrome.

Na de verhuizing van onze simulator, uit de hoek naar een meer centrale locatie in de expositiehal is alles steeds sneller gegaan. Ik voelde me steeds meer betrokken met het project. Ik ben me ook steeds intensiever met de projectsturing gaan bemoeien. Voor het gemak is de naam Aviosim in het leven geroepen (samentrekking Aviodrome en Simulator). Na mijn aanmelding bij het NL 2000 team ben ik als projectleider met Tom en Ron aan de gang gegaan. Nadat we via een lokaal domein een forum, kalender en website met wat algemene informatie hadden opgebouwd, is er gekozen om het domein www.aviosim.org vast te leggen.

In 2010 ben ik er een paar maanden tussenuit geweest. Na de middelbare school koos ik voor een sabbatical naar Peru alwaar ik, vrijwillig, Engels heb gedoceerd en waar ik Spaans heb geleerd.

Oprichting van de stichting

In januari 2011 hebben we ervoor gekozen om van Aviosim een stichting te maken. Ron, Tom, Frank en ikzelf hebben zitting genomen in het bestuur. Als penningmeester heb ik natuurlijk genoeg te doen. Onder andere de donaties en de webshop (sales) vallen onder mijn directe verantwoordelijkheid. Onze eerste partners waren Sismo Soluciones (www.sismo-soluciones.com) en Simworld (www.simworld.pl). Voor  de stichting heb ik een hele webwinkel opgezet die ik nu samen met het team beheer. Inmiddels is onze portefeuille aardig uitgebreid. We hebben Clear to Sim (Spanje), Flybycockpits (Portugal), Skalarki (Groot-Brittannië) en SimCor (Dubai) mogen verwelkomen als partners.

Persoonlijk

Doe ik ook nog iets naast Aviosim? Gelukkig wel! Ik ben in 2019 afgestudeerd (master Commerciële rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam) en sinds september 2019 als jurist werkzaam voor ARAG. Mijn master richtte zich op algemeen contracten- en ondernemingsrecht. In mijn dagelijkse werk focus ik momenteel op letselschade. Mijn kennis en vaardigheden pas ik ook toe binnen mijn eigen kantoor. Van der Aart & Eestermans Advies heeft zich gespecialiseerd in juridische advisering van MKB, stichtingen en verenigingen. Daarnaast staan we particulieren bij bezwaar- en beroepsprocedures bij. Ook ondersteunen wij diverse VVE’s en bedrijven met hun financiële administratie. Waar nodig begeleiden we bij de belastingaangiftes.

Socials

Leave a Reply

Your email address will not be published.