Corona onderbreking

Vanwege de wereldwijde Corona pandemie hebben de werkzaamheden van Aviosim Nederland stil gelegen. We zijn blij dat onze vrijwilligers gezond en wel weer aan de slag kunnen. Uiteraard hebben we nog beperkingen, onder andere in het aantal vrijwilligers dat gelijktijdig aanwezig is. Ook worden alle RIVM maatregelen nog in acht genomen. Binnen de mogelijkheden die we hebben werkt het team inmiddels weer aan de verschillende projecten.

Projectiescherm

Tijdens de Corona pandemie heeft Aviosim niet stilgezeten. Er is gezocht naar vervanging voor onderdelen die vervangen moesten worden en we hebben een groot scherm en beamers aangeschaft. Het witte doek is specifiek bedoeld voor weergave van 4K beelden en is 500 * 250 centimeter groot. Vrijwilligers van het NTM hebben het doek voorbereid zodat deze kon worden vastgemaakt. Inmiddels is het doek door vrijwilligers van Aviosim gespannen om de cockpit.

 

Beamers

Om de beelden van de simulator op het scherm te projecteren heeft Aviosim twee full HD beamers aangeschaft. De beamers maken het mogelijk om een zo groot mogelijke range te projecteren op het scherm om de vlieger de illusie te geven dat hij echt in een cockpit zit. Er zal niet alleen beeld recht voor de vlieger zijn, maar de vlieger kan ook om zich heen naar buiten kijken.

Affiliate marketing en donaties

Aanschaf van de projectieschermen en beamers was niet mogelijk geweest zonder de donaties en affiliate marketing omzet van bezoekers, vrijwilligers en geïnteresseerden. Mocht je ons dus willen steunen dan stellen we dat zeer op prijs. Aviosim is een ANBI, giften zijn aftrekbaar. Je kunt ons ook steunen zonder dat het je iets extra kost. Winkel je veel online? Bezoek dan onze affiliate pagina (https://www.aviosim.org/affiliates) en klik door naar de verschillende webwinkels als Bol.com, Coolblue, Hema en vele andere. Wij krijgen automatisch een commissie over jouw volgende aankoop en zo steun je ons zonder dat je er extra geld voor hoeft uit te geven.

 

 

FlyElise NG

Dankzij de samenwerking met FlyElise beschikken we over de best beschikbare software om de beelden uit te lijnen. Dankzij de software van FlyElise kunnen we een geweldige ervaringsvlucht met realistische visuals weergeven. Meer informatie over FlyElise kun je vinden in onze winkel: https://www.aviosim.org/product-categorie/software/flyelise/pc-locked-software/ 

 

Skip to content