Beamers aangesloten

Vandaag is een kleine groep vrijwilligers in het NTM aan het sleutel geweest. De nieuw aangeschafte beamers zijn inmiddels in positie gebracht en aangesloten. Het projectiescherm staat goed gespannen en er is een geprojecteerd beeld.

FlyElise 

Aviosim is reseller van de FlyElise software. Zonder hulpmiddelen is het beeld van verschillende beamers op een rond scherm niet volledig scherp. FlyElise heeft software ontwikkeld dat zorgt voor een perfecte uitlijning van het beeld waardoor je een realistisch geprojecteerd beeld krijgt. Om meer te lezen over de verschillende producten bezoek je de product pagina van FlyElise: FlyElise producten

De ontwikkelaar helpt ons team om de software op de best mogelijke manier in te zetten zodat we een zo realistisch mogelijke projectie krijgen.

 

Het beeld strekt zich nu volledig uit over het scherm. Nu zorgt dit nog voor vervaagde beelden in de hoeken van de verschillende beamers. Zodra de software volledig is geconfigureerd voor onze setup zal het beeld rondom haarscherp zijn.

Skip to content