Werkzaamheden aan de GRACE

Vrijwilligers van Aviosim en (oud)medewerkers van NLR zijn vandaag weer druk bezig geweest aan de GRACE simulator in het NTM.

Bart en Guido zijn bezig geweest om de sim opgestart te krijgen in de control room. De control room is volledig in bedrijf genomen en het was een genot om deze in actie te zien. Zoals verwacht is de performance erg goed, alles loopt vloeiend zoals je van een professionele simulator mag verwachten.

Erik en Chris zijn bezig geweest om de stroomvoorziening naar de GRACE aan te leggen. GRACE staat beneden in de hal en er moesten diverse kabels worden getrokken van de control room naar GRACE.

Herman heeft de afgelopen dagen veel voorbereidend werk verricht. GRACE staat nu op haar plek met de visuals. Ron, Bas en Tom hebben de visuals op de juiste hoogte afgesteld en GRACE ertegenaan gezet. Met veel plezier zijn alle vrijwilligers samen weer druk bezig geweest.

Via onze website en social media houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. We liggen nog steeds op schema en zijn nog niet tegen grote verrassingen aangelopen. Aviosim, NLR en NTM kijken uit naar het moment waarop de inaugurele vlucht zal worden gevlogen.

 

Skip to content