Update Aviosim: goed nieuws!

Spread the love
Breaking news!
 
Er komt een drukke tijd voor Aviosim. Het Aviosim bestuur is een paar weken geleden benaderd door het NLR met het verzoek om assistentie te verlenen bij de ontmanteling van de Grace. Na 15 jaar trouwe dienst neemt NLR afscheid van de Grace en zal deze op een andere locatie worden ingezet. Deze mooie research simulator zal gebruikt gaan worden om jongeren enthousiast te maken voor de lucht- en ruimtevaart techniek.
 
Omdat het gebouw waar de Grace zich momenteel bevindt op 1 november afgebroken wordt moet er snel gehandeld worden. Aviosim is gewend om in dit soort gevallen snel te acteren en zet daarom zijn gehele technische dienst in om NLR te helpen met deze megaklus. Aviosim heeft de expertise in huis en heeft de ervaring om dit soort verhuizingen samen met NLR te doen. Het bestuur heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat de Grace op deze manier van de sloop te “redden” is. De technische dienst van Aviosim zal ook een rol krijgen in de wederopbouw van de Grace op de nieuwe locatie.
 
Zodra er meer bekend is zullen we dat laten weten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates requiredPlease select all the ways you would like to hear from Stichting Aviosim Nederland:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.


Een reactie plaatsen